Η επιχείρηση παρέχει τη δυνατότητα να αλλάξετε κάποιο προϊόν με κάποιο άλλο μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Βασική προϋπόθεση για την αλλαγή είναι το επιστρεφόμενο προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί κλπ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν φθορές/αλλοιώσεις και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας. Η επιχείρηση καλύπτει τις εξής περιπτώσεις:
  • Αλλαγή (επειδή επιθυμείτε να αλλάξετε την επιλογή σας). Σ’ αυτή την περίπτωση, αφού λάβουμε το προϊόν και πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορείτε να πραγματοποιήσετε νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε. Τα έξοδα αποστολής για όλη τη διαδικασία είναι δική σας χρέωση.
  • Αλλαγή (επειδή παραλάβατε λάθος παραγγελία). Σ’ αυτή την περίπτωση, αφού λάβουμε το προϊόν και πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα σας αποσταλεί η σωστή παραγγελία εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Για το τρόπο επιστροφής των προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας στο info@emilie.gr