Φροντίδα Προϊόντων

Χρήσιμα Tips για τη φροντίδα των προϊόντων Emilie

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ EMILIE

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΗΣ 

Όλα τα ασημένια μας κοσμήματά είναι επιμεταλλωμένα. Η επιμετάλλωση είναι η διαδικασία εφαρμογής λεπτής στρώσης μετάλλου πάνω σε μία μεταλλική επιφάνεια. Τα χρώματα επιμετάλλωσης που θα δεις στα χειροποίητα κοσμήματα Emilie είναι: το χρυσό (επιμετάλλωση κίτρινου χρυσού 24Κ), το ροζ (επιμετάλλωση ροζ χρυσού 14Κ) και το ασημί (επιμετάλλωση πλατίνας).

Το χρώμα της επιμετάλλωσης φεύγει με τη τριβή, τη χρήση και το PH του δέρματος και αφήνει το ασήμι να φανεί. Αυτή είναι μια διαδικασία αναπόφευκτη. Για να μπορέσεις να επιβραδύνεις τη φθορά του χρώματος της επιμετάλλωσης, θα πρέπει να βγάζεις τα κοσμήματα όταν φοράς άρωμα, κρέμες και όταν πλένεις τα χέρια σου, κάνεις ντους ή μπαίνεις στη θάλασσα. 

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΛΑΜΨΗΣ ΣΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Το ασήμι με την πάροδο του χρόνου έχει την ιδιότητα να οξειδώνεται & να μαυρίζει. Η φυσική αυτή διαδικασία οφείλεται στην επαφή του με την ατμόσφαιρα και είναι αναστρέψιμη. Η πιο ιδανική επιλογή είναι η επίσκεψη σε ένα εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας για την σωστή αποκατάσταση του κοσμήματος. Εναλλακτικά, μπορείς να προμηθευτείς ειδικά υγρά καθαρισμού που πωλούνται στο εμπόριο και να επαναφέρεις την λάμψη στα ασημένια σου κοσμήματα.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΡΟΥΧΩΝ EMILIE

Για την καλύτερη φροντίδα των αγαπημένων σου ρούχων, θα πρέπει να ελέγχεις τις ετικέτες με τις οδηγίες πλύσης. Κάποια ρούχα πρέπει να πλένονται σε ειδική θερμοκρασία ή δεν μπαίνουν στο στεγνωτήριο.

Επίσης μετά το σιδέρωμα,  τα ρούχα θα πρέπει να διπλώνονται σωστά ή να κρέμονται σε κρεμάστρες και όχι από γαντζάκια, αλλιώς χάνουν τη φόρμα τους.