Συχνές Ερωτήσεις

Όχι, δεν είναι αναγκαίο να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό για να παραγγείλετε στο www.emilie.gr . Χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να κάνετε εύκολα τις αγορές σας.

Η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού σας βοηθά να ολοκληρώσετε γρήγορα την παραγγελίας σας αφού δε χρειάζεται να συμπληρώνετε σε κάθε παραγγελία τα προσωπικά σας στοιχεία και τις διευθύνσεις αποστολής. Αν είστε εγγεγραμμένοι σας στέλνουμε ενημερώσεις και προσφορές για τα προιόντα μας και δημιουργείτε εύκολα τη δική σας λίστα επιθυμιών προσθέτοντας τις επιλογές σας στα «Αγαπημένα μου».

Ξεκινήστε επιλέγοντας το πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ» που βρίσκεται στο επάνω μέρος του website μας. Στη συνέχεια, αφού έχετε συμπληρώσει το e-mail σας στο πεδίο «ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ» επιλέξτε «ΕΓΓΡΑΦΗ» και συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία. Πατήστε «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και γίνεται μέλος της πιο fashion παρέας! Μόλις η εγγραφή σας ολοκληρωθεί θα λάβετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε ένα αυτόματο e-mail επιβεβαίωσης.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, λαμβάνετε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας με τον αριθμό αποστολής του συνεργαζόμενου ταχυμεταφορέα (στην περίπτωση μας, της ACS Courier) καθώς και ένα σύνδεσμο του για την παρακολούθηση της αποστολής της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα του.

Υπάρχει Μεγεθολόγιο που βρίσκεται στη σελίδα του κάθε προϊόντος και μπορεί να σας λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με το κατάλληλο μέγεθος για εσάς. Είτε στα κοσμήματα είτε στα ρόυχα είτε στα παπούτσια.

Ωστόσο για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του ηλεκτρονικού καταστήματος τηλεφωνικά στο +30 6978616305 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] .

  • Όλες οι αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται με τον συνεργαζόμενο ταχυμεταφορέα μας που είναι η ACS Courier. Ο χρόνος παράδοσης κειμένεται από 1-2 εργάσιμες ημέρες και από 3-5 εργάσιμες ημέρες όταν αφορά απομακρυσμένες περιοχές.
  • Για τις αποστολές σε ευρωπαικές χώρες ισχύει η χρέωση των 15 € για τα δέματα μέχρι 2kg. Επιπλέον χρεώσεις μπορεί να ισχύουν για απομακρυσμένες περιοχές και για αποστολές άνω των 2kg. Για κάθε παραπάνω κιλό η χρέωση εξαρτάται από τον μεταφορέα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η υπηρεσία DHL.Ο χρόνος παράδοσης κειμένεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Για τις αποστολές εκτός ΕΕ (ΗνωμένοΒασίλειο,ΗΠΑ Καναδά,Μεξικό και Μέση Ανατολή) ισχύει η χρέωση των 25 € για τα δέματα μέχρι 2kg. Για κάθε παραπάνω κιλό η χρέωση εξαρτάται από τον μεταφορέα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η υπηρεσία DHL. ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι αποστολές εκτός ΕΕ συνήθως υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς εισαγωγής στην χώρα αποστολής. Τα έξοδα αυτά αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη. Ο χρόνος παράδοσης κειμένεται από 3-5 εργάσιμες ημέρες.
  • Για αποστολές που αφορούν τον υπόλοιπο κόσμο ισχύει η χρέωση των 35 € για τα δέματα μέχρι 2kg. Για κάθε παραπάνω κιλό η χρέωση εξαρτάται από τον μεταφορέα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η υπηρεσία DHL. . Ο χρόνος παράδοσης κειμένεται από 3-5 εργάσιμες ημέρες

Αναλαμβάνουμε την αποστολή του δώρου σας απευθείας στον παραλήπτη, σε οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδος ή της Κύπρου .Αρκεί μόνο να επιλέξετε την επιλογή «ΔΩΡΟ» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το κόστος για την συσκευασία δώρου ανέρχεται στα 3€

Το δώρο σας θα συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής και εσείς θα λάβετε την απόδειξη αγοράς ηλεκτρονικά.